tisdag 19 februari 2013

Väntan....den som väntar på något gott?

Jag går i väntans tider....att öppna en retrobutik och syateljé/tapetserarverkstad. Just idag har jag bara 2 saker att ta tag i, dels ringa lokalägaren för att få till en schysst hyra och sedan ett besök hos banken. Håll tummarna för mej nu så allt fixar sej, jag har nu väntat och planerat ett helt år...så nu är inte allt kvar. Bara det här sista lilla....lilla...men ack så viktiga delen i det hela. Under tiden man väntar så kan man fynda, här kommer en liten del från förra veckan =)10 kommentarer:

 1. jag har ingen egen blogg, men brukar titta in på andras- särskilt retrobloggarna är intressanta.
  I din blogg fick jag nu se "min" oranga vas. Den är lite speciell med sin oregelbundna form. Vet du något om tillverkare?
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en "Drunken Bricklayer" från Whitefriars finns tydligen kopior på dessa, men vad jag kan förstå så är min en äkta.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Lycka till med det sista lilla! Är du intresserad av att sälja tekoppen? Jag har två från förut och skulle gärna få en till....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fammo, har missat den här frågan, vilken av kopparna är du intresserad av?

   Radera
  2. Den blågröna, Arabia...

   Radera
  3. Jag är fortfarande intresserad =)

   Radera
 4. Tack för ditt svar! Drunken Bricklayer vilket passande namn- ska försöka mej på lite googling om den.
  Då är säkert min en kopia, tyckte något inte stämde med min.Vasen blev nedpackad innan jul, kom annat upp efter tomtarna på hyllan så jag har inte jämfört mer än i minnet.) Kommer du att sälja vasen? Kunde mycket väl tänka mej äga en äkta, lite beroende på pris förstås.
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Ja så har jag sett några Googleinslag och även på BILDER
  på Google. Fanns ju massor "murare" men av översättningen
  blev jag nog inte så mycket klokare på hur en äkta ska se ut. Däremot förstod jag att priset var högt för en äkta. Åh tänk om du ville vara så snäll och ta en ensam bild på bricklayern, gärna från fler håll o botten också.
  Min "murare" är tung, ska efter att varit bortrest några dagar hämta upp den från källaren för att studera den mer noga.
  Allra bästa hälsningar fr Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag kollade på den här länken då det gällde om den är äkta eller inte. Mina fördjupningar ligger som på den äkta, så då antar jag att den är det.
   http://www.whitefriars.com/bricklayers.php

   Radera